Hospodářské noviny a IHNED.cz ve středu zveřejnily žebříček pětadvaceti nejlepších restaurací v Česku. Na prvním místě skončil holešovický podnik SaSazu.
Takový je verdikt sedmnácti gurmetů, šéfkuchařů a gastronomických odborníků, kteří sestavili žebříček svých nejmilejších restaurací napříč cenovými skupinami, regiony i typy kuchyní.
Jedním z hodnotitelů byl i Martin Kuciel alias Pan Cuketka, známý foodbloger, který ve čtvrtek odpovídal na otázky čtenářů IHNED.cz.
25 nejlepších restaurací
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist