Hospodářské noviny a IHNED.cz ve středu zveřejnily žebříček pětadvaceti nejlepších restaurací v Česku. Na prvním místě skončil holešovický podnik SaSazu.

Takový je verdikt sedmnácti gurmetů, šéfkuchařů a gastronomických odborníků, kteří sestavili žebříček svých nejmilejších restaurací napříč cenovými skupinami, regiony i typy kuchyní.

Jedním z hodnotitelů byl i Martin Kuciel alias Pan Cuketka, známý foodbloger, který ve čtvrtek odpovídal na otázky čtenářů IHNED.cz.

Martin Kuciel - Pan Cuketka

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist